Sztárok

Nincs könnyű dolga Ambrus Attila feleségének

Az egykori rosszfiúért rajonganak a nők, de a felesége mellett tudja, hol a helye. Még így is akadtak nehéz helyzetek.

Ambrus Attila előadásaival rengeteg helyen fordult meg az elmúlt hónapokban, és az is köztudott, hogy a gyengébbik nem képviselői közül sokan rajonganak az egykori rosszfiúért. A korábban nagy nőfaló hírében álló Viszkis szabadulása óta megkomolyodott, és házas emberként már egészen máshogy gondolkodik a nőkről, az viszont kérdés, Réka hogyan tolerálja, hogy férjét sokszor szinte szétszedik a nők.

„Amikor egy nő a mellbimbóját belenyomja az oldalamba, az nekem ugyan oké lenne, de mellettem álló feleségemnek nem annyiraviccelődik Ambrus Attila a Borsnak, majd komolyabbra fordítja a szót. – Réka egy okos és intelligens nő, tudja ezt kezelni, és én is igyekszem kulturáltan megoldani ezeket a dolgokat. Néha azért be tud feszülni, de mivel szinte mindig együtt vagyunk, tudja, hogy nincs mire féltékenynek lennie, és meg is beszélünk mindent egymással – meséli a Viszkis, ugyanakkor elismeri: fordított esetben, ha feleségét ölelgetnék férfi rajongók, nem biztos, hogy hasonlóan nyugodt lenne.

Ambrus Attila

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top