Sztárok

Gömöri András Máté repülni tanul

Gömör András Máté újabb veszélyes dologra vállalkozik: a színész folyamatosan feszegeti a határait, a bakancslistája következő pontja pedig az, hogy megtanul repülőgépet vezetni.

Gömöri András Máté napi szinte edz, eléggé kipattintotta magát, és mint kiderült, most már párját, Polyák Lillát is magával viszi az edzőteremben. A színész egy élő bejelentkezésben közölte mindezt, valamint azt is elárulta, hogy egy újabb pontot húz ki a bakancslistájáról: megtanul repülőt vezetni. Gömöri András Máté már korábban is került veszélyes helyzetbe, de a mai próbálkozása azt simán felülmúlja. 

„Délután egy pilóta barátomhoz megyek ki Tökölre, és egy kétszemélyes sportgéppel repülünk ma. A Ricsi oktató, így azt mondta, hogy egy kicsit tanulok is repülni. (…) A kezembe fogja nyomni a kormányt, hogy ügyesen” –mondta Gömöri András Máté, aki Madár Vera férjénél tanul majd repülni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top