Sztárok

Keanu Reeves felismerhetetlen legújabb fotóin

Keanu Reeves hamarosan forgatni kezdi a John Wick-sorozat legújabb darabját. A stúdió előtt üldögélve készültek róla a friss fotók.

Keanu Reevesről mostanában csak keveset hallani, ami viszont biztos, hogy hamarosan nekikezd a harmadik John Wick-film forgatási munkálatainak. A kanadai színész a The Sun brit bulvárlap cikke szerint jelenleg épp edz a fizikailag megterhelő forgatásra, amihez, úgy tűnik, a külsejét is alaposan meg kellett változtatni.

Keanuról a stúdió épülete előtt üldögélve készültek friss fotók: ezeken hosszú, kócos lobonccal és szakállal látható. A színész, aki magánéletéről továbbra is mélyen hallgat, néhány hónapja arról beszélt, hogy kis híján meghalt egy motorbalesetben: egy hajtűkanyart próbált nagy sebességgel bevenni, mikor elesett. A fogát és a bordáját is műteni kellett.

„Nagyon furcsa, hogy egy baleset után azonnal elárasztja a testedet az adrenalin, így szinte egyáltalán nem érzel fájdalmat. Oké, a bordatörés, az nem volt kellemes dolog, azt éreztem.”

A képeket ide kattintva tudod megnézni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top