Sztárok

Vége a titkolózásnak, Konkoly Ági ismét várandós

A legfrissebb családi képpel jelentette be Konkoly Ági, hogy hamarosan négyen lesznek, és a pocakja méretéből arra lehet következtetni, hogy nem is is olyan sokára.

Nem kapkodta el a bejelentést Konkoly Ági, aki az elmúlt időszakban csak kevés képet tett ki magáról a közösségi oldalára. Ha mégis, akkor például ilyet: 

Konkoly Ági alig egy hónapja posztolta ezt a képet

A legutóbbi bejegyzése pedig önmagáért beszél: négyen leszünk, leírhatatlan boldogság, család hashtagekkel tudatta a követőivel az örömhírt. Konkoly Ági sokáig úgy tudta, hogy nem lehet gyereke, és már az első terhességét is csodaként élte meg, ám akkor is várt a nagy bejelentéssel. 

#négyenleszünk #család #leírhatatlan #boldogság ❤️❤️❤️❤️ Fotó: @szabopalfoto

Ági Konkoly (@agikonkoly) által megosztott bejegyzés,

Most nem tudni, hányadik hónapban jár az egykori Miss Universe Hungary, de az biztos, hogy már szépen gömbölyödik a pocakja. Első terhessége alatt Konkoly Ági azt mesélte, hogy a párjával, Józsi Györggyel nem szeretnének megállni egy gyereknél. Kislányuk, Zoé novemberben volt kétéves, és egyelőre nem tudni, hogy kisöccse vagy húga lesz-e, de a pár korábban abban reménykedett: második gyerekük fiú lesz. 

❤️ @jozsigyuri

Ági Konkoly (@agikonkoly) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top