Sztárok

Michelisz Norbinak megszületett második kislánya is

A sikeres autóversenyző és csapattulajdonos ezúttal nem a dobogó tetejéről jelentkezett, boldogsága azonban nem is lehetne nagyobb.

Michelisz Norbert már eddig is szép sikereket ért el az autósportban, 2012-ben például megnyerte a nemzetközi túraautó-világbajnokság (WTCC) nem gyári csapatainak világbajnoki címét, a Yokohama Trophyt. A versenyző több éven át a magyar Zengő Motorsport színeiben indult, míg 2016-ban a Honda gyári versenyzőjeként állt rajthoz. 

2017-ben a TCR nemzetközi túraautóverseny-sorozatban saját csapatot is indított M1RA néven. A csapat a nevét feltehetően Michelisz Norbert első kislányáról, Miráról kapta.

A sportoló a mai napon egy Facebook-posztban tudatta a világgal, hogy megszületett második kislánya, Michelisz Emma Panna. 

Az autóversenyző túláradó boldogságról számolt be, és megnyugtatta rajongóit, hogy az anyuka és az új jövevény is jó egészségnek örvendenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top