Sztárok

A 43 éves David Beckham meghazudtolja a korát

Hihetetlen, hogy David Beckham már 43 éves – az egykori focista, nők millióinak bálványa még mindig ugyanolyan fiatalos, mint a pályája elején. Íme, 5 kép, ami bizonyítja, hogy David tényleg örökifjú!

David Beckham tegnap töltötte be a negyvenhármat – ez alkalomból egy családi összejövetelen vett részt, ahol a meglepetésvendég a legnagyobb fia, Brooklyn volt. David és Victoria Beckham 4 gyerek büszke szülei – Romeo, Cruz, Harper és Brooklyn hatalmasat nőttek, pedig szinte csak most születtek. Talán sokan emlékeznek rá, milyen volt az exsportoló, amikor debütált – egyből nők millióinak a szívét hódította meg. Az idő pedig csak jót tett neki, sármosabb, mint valaha. 

Megnézem
Összes kép (5)

David Beckham felesége, Victoria megható videót posztolt a családi eseményről – az egykori focista elsírta magát, amikor meglátta a fiát. 

The biggest surprise of the day.... Welcome home @brooklynbeckham X happy birthday @davidbeckham I love u so much x kisses

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top