Sztárok

Ételekkel bombázta a járókelőket Vásáry André

Vásáry André a Vigyázat szülővel vagyok! vendége lesz édesanyjával, aki olyan titkot is elárul róla, amit az énekes nem akart eddig nyilvánosságra hozni...

Vásáry André már több szórakoztató produkcióban szerepelt, a Sztárban sztárban például bebizonyosodott, hogy André nőként is igen jól néz ki. Ezúttal a Vigyázat, szülővel vagyok! ma esti adásában láthatjuk, ahol imádott anyukáját is megmutatja. Magdi persze olyan titkokat is elárult róla, amit Vásáry André nem biztos, hogy megosztott volna a követőivel. 

„Kicsi kora óta szerette az embereket, szeretett nekik meglepetéseket okozni. Ennél az esetnél fentről közvetítette a szeretetét a debreceni járókelők felé, a nyári szünidőben” – kezdte viccesen André édesanyja. „Ezekről a csínytevésekről persze nem tudtam semmit, tátva maradt a szám, amikor kopogtattak az ajtón, hogy a kicsi fiam mit is csinált.” Persze, ezt az énekes sem hagyhatta szó nélkül, a következőképpen védte meg magát: 

Ezt is a nővéremmel eszeltük ki, de később a szomszéd fiú is csatlakozott, így igazi bombatámadást mértünk a ház előtt sétáló emberekre. A nyolcadik emeletről krumplit, almát, tojást dobtunk a járókelők elé, mikor minek volt éppen szezonja. Anya valóban nem tudta, egészen addig, amíg egy férfi becsengetett hozzánk, ám be kell hogy valljam, ez nem egyszeri eset volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top