Sztárok

Fuldokló néző miatt szakították félbe az Operettszínház előadását

Pánik tört ki, és Peller Károly a színpadról rohant segítségért a Mágnás Miska című előadás közben a Budapesti Operettszínházban.

Drámai eseménynek lehettek tanúi péntek este a Budapesti Operettszínházban a Mágnás Miska című operett nézői. Le is állt az előadás, mert egy néző rosszul lett. „Valóban félbeszakítottuk az előadást. Barkóczi Sándor kollégámmal pont azt a jelenetet adtuk elő, mikor Baracsként arra okít, hogyan viselkedik egy gróf. Egyre intenzívebb morajlást hallottam a nézőtérről, és azt, hogy többen kiabálják, valaki hívjon orvost. Az első sorokban ülők fel is álltak, és a hang irányába fordultak. Nem tudtam, az ügyelők érzékelik-e, mi történik a nézőtéren, így kirohantam a színpadról, és kértem, azonnal értesítsék az ügyeletes orvost. A rosszul lévő úr elmulasztotta bevenni a vérnyomáscsökkentő gyógyszerét, és érezte, hogy magasra szökött a vérnyomása. Szeretett volna egy korty vizet inni, de sajnos félrenyelte, és majdnem megfulladt” – mesélte Peller Károly a Borsnak.

A gyors segítségnek köszönhetően nem fordult tragédiába az eset. Ketten is a fuldokló néző segítségére siettek, a színházi ügyeletes orvos és egy a nézőtéren ülő orvos is. Az előadás pedig hamarosan folytatódott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top