Sztárok

Várkonyi András lánya a végsőkig küzdött

Várkonyi Andrea fiatalon elhunyt színésznő türelemmel és méltósággal viselte a betegségét, ami végül erősebbnek bizonyult nála. Szinte az utolsó pillanatig a színpadon maradt.

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után vasárnap elhunyt Várkonyi Andrea színésznő. A Barátok közt főszereplőjének, Várkonyi Andrásnak a lánya ezen a héten lett volna 39 éves – tudatta az RTL Klub, és megírtuk mi is.

Egy kollégája nyilatkozott az utolsó időszakról, Andreában akkora erő volt, hogy mindannyian felnéztek rá. „Sajnálattal hallottam a hírt – mondta  Harsányi Gábor. – Egy hónapja még játszott a Nejem a neten című darabomban, ám akkor már tudtuk, hogy nagyon beteg. De nem akart tudomást venni róla. Rettenetesen küzdött, ragaszkodott az élethez és a színházhoz. Ez tartotta életben, a társulat és a színház. Sokat fogyott az utóbbi hónapokban, de soha nem panaszkodott, sőt sokat viccelődött és nevetgélt velünk, pedig mindannyian tudtuk, hogy beteg. Sokszor a kollégákkal csak néztünk egymásra, hogy micsoda energia és akaraterő van a kis szervezetében, de ez a gonosz sors elragadta. Édesapja jó barátom, részvétem az egész családnak a társulat nevében is” – mondta Harsányi a Blikknek.

Fotó: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top