Sztárok

Tóth Andi itt hagyja a családját

Tóth Andinak grandiózus tervei vannak, nem elég neki a tér Magyarországon. Bátor és önbizalommal teli, úgy tervezi, egyedül vág neki Amerikának.

Tóth Andi a tengerentúlon próbál szerencsét, nagy tervei vannak. „Őszinte le­szek, nem köt ide semmi. Persze a szüleim és a bátyám nagyon hiányoznak, összeszorul a szívem, ha rájuk gondolok, de a XXI. században mindegy, hogy háromszáz vagy há­rom­ezer kilométer távolságban élek tőlük. Neten napi kapcsolatban tudok lenni velük. Ez egy aprócska piac Magyarországon, egy tucatnyi befolyásos emberrel. Nekem ennél nagyobb tér kell, grandiózusabb terveim vannak, sokkal többet akarok, mint amit itt kaphatok. Ezért akarok tengerentúli karriert” – mondta Tóth Andi a Borsnak. 

Tóth Andi akár már ma elindulna a semmibe, és tudja, hogy a sikerért keményen meg kell dolgozni, menedzserre pedig nincs szüksége, egyedül vág bele. „Képes vagyok rá, mert tu­dom, mit érek. Nekem nem kell menedzser, aki csak a pénzt viszi, de igazából nem csinál semmit, és nem kell protekció sem. Szívem szerint már ma felülnék egy repülőre, és indulnék a semmibe. Nincsenek nagy igényeim, egy sátorban képes lennék megvárni, míg egy zenei kiadó meghallgatja egy dalomat és szerződést kínál. Tudom, hogy mit akarok, és et­től senki sem tántoríthat el. Ha az a feltétele egy lemeznek, hogy éjjel-nappal dolgozom, hónapokig nem alszom, akkor megteszem” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top