Sztárok

Majka nagyon kiborult, erről videó is van

Egy aranyos videónak indult, arra számítottunk, hogy látjuk Majkát és Majoros Hajnit a gyerekekkel, de ehelyett teljesen mást kaptunk. Érezhető volt, ahogy a zenész percről percre egyre jobban kiborult a helyzeten.

A Griswaldék Disneylandben felvezetés alapján inkább valami vígjátékra gondoltunk, de Majka elég hamar belepörgött abba, ami a híres párizsi vidámparkban fogadta őket. 

Majka kiakadt, megértjük

„Két és fél órája vagyunk bent a parkban, és az az egyetlen, amit tudtunk eddig használni, arra is rá kellett fizetni két eurót. Vettünk egy kétnapos jegyet négyünknek, két felnőtt, két gyerek, 580 euróért, tehát durván kimondhatjuk, hogy száznyolcvanezer forintért. Bejöttünk a parkba, és gyakorlatilag mindenhova, ahova fel szeretnél ülni, mert egy jobb aktivitás, oda ilyen hatvan perc, negyvenöt perc a várakozási idő. Beállsz egy sorba, ahol ennyit vársz, hogy aztán menjél 3 percet valamivel” – részletezte Majka, aki a családjával akart egy kellemes néhány napot eltölteni a parkban, és arra számítottak, hogy hétfőn és kedden nem lesz majd tömeg. 

Mindenkinek azt javasolja, hogy ne menjen Disneylandbe, vagy próbálja meg esetleg akkor, amikor hidegebb van. A hozzászólók szerint valóban jobban jár mindenki október-novemberben vagy márciusban, amikor kabátot meg sapkát kell ugyan felvenni, de nagyjából negyedórás várakozással megússzák a sorban állást. És olyankor az ételért sem egy órát kell ácsorogni.

Majka kiakadását a videóban láthatod. Szavazz, mit gondolsz erről!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top