Sztárok

Varnus Xavért az unoka hozta össze a volt feleségével

Az orgonaművész négy éve költözött Berlinbe, de kislány unokája érkezése és a néhány betegség rádöbbentette Varnus Xavért arra, hogy változtatnia kell az életén.

Néhány hónapja azt suttogták, hogy Varnus Xavér komoly műtéten esett át, majd ezt a hírt egy újabb követte: hamarosan nagypapa lesz. Az orgonaművész önironikusan elismerte, sosem volt klasszikus apa, Kanadában élő fiait Danielt és Nicket gyerekkorukban csak nyaranta látta. Varnus Xavér azonban a kislány unokájával szeretne több időt tölteni, ezért a visszavonulást fontolgatja. 

Varnus Xavér

„Orvosaim tanácsára életmódot váltok. Kevesebbet koncertezem, alig netezem, étrendet változtattam, sokat gyakorolok, és bringázok, meditálok, és elkezdtem írni életem történetét is” – kezdte Xavér a Story magazinnak. Az orgonaművészt márciusban műtötték gyomorfekélye miatt, ami már elviselhetetlen fájdalmat okozott, de a lábadozását már gyorsította, hogy Nicholas fia bejelentette: apa lesz. 

Néhány nappal ezelőtt a tíz éve nem látott volt fdelesége, Kathy is meglátogatta Varnus Xavért, ami megkönnyíti a mávésznek az újrakezdést is, hiszen hamarosan Kanadába költözik.

Részletek a Story magazinban.

A Story magazinban Varnus Xavér új életéről még több részlet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top