Sztárok

Ebből adódott komoly félreértés Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor között

Várkonyi Andrea a Micsoda nőkben! meglepő titkokat árul el kapcsolatáról Bochkor Gáborral.

A Micsoda nők! következő adásában a szeretetnyelv lesz a téma. Várkonyi Andrea a műsorban elmondja, hogy párjával, Bochkor Gáborral néha nem ugyanazt a nyelvet beszélik – írja a Bors.

“Én nagyon bújós vagyok, folyton érintgetnem kell, fogdosom a másikat, érjen össze valamink… Az a félelmem, hogy az ember magából indul ki. Tehát, ha én bújós vagyok, akkor elkezdek bújni. Gábor például nem annyira bújós, de a kapcsolatunk elején én gyakorlatilag rajta lógtam. Úgy néztünk tévét, hogy fél négyzetmétert foglaltunk el, és ettől megőrült. Egy idő után szólt, hogy zsibbad, itt nyomom, ott kényelmetlen, hogy ő ezt nem. Ez borzalmasan rosszul érintett, nagyon ki voltam borulva. Kifejezetten rosszul érintett, hogy ezt kaptam, át is ültem a másik kanapéra. Nemcsak sértődés volt bennem az elutasítás miatt, hanem, hogyha neki ez rossz, akkor nem csinálom, mert nem akarok neki rossz érzést adni…” Várkonyi Andrea azt is elárulta, hogy oldották meg a helyzetet: „Én lejjebb adtam abból az intenzitásból, ő meg egy kicsit próbált a kedvemben járni” – mondta a műsorvezetőnő.

varkonyi andrea

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top