Sztárok

Kiálltak KERO mellett az Operettszínházban

Kerényi Miklós Gábor is részt vett a Rómeó és Júlia utolsó előadásán, igaz valószínűleg nem úgy, ahogy szeretett volna. De még így is sokan méltatták az egykori igazgatót.

Május 18-án tartották a Rómeó és Júlia musicalváltozatának utolsó előadását, ami a Budapesti operettszínház egyik legnagyobb sikere volt. 14 éven át tartották műsoron. A darab rendezője, Kerényi Miklós Gábor csak úgy tudta megtekinteni az utolsó előadást, hogy jegyet vásárolt rá, mert amióta ősszel zaklatási ügybe került, majd tavasszal elbocsátották,  nemkívánatos vendég a teátrumban. Ő úgy gondolja, hogy a jelenlegi igazgató, Lőrinczy György személyes bosszúja, hogy leveszi a legsikeresebb rendezését a műsorról.

Az igazgató nem volt jelen az utolsó előadáson, de a darab koreográfusa Duda Éva őt és a rendezőt is megemlítette. „A legfontosabb, hogy köszönetet mondjunk két fantasztikus, karizmatikus embernek, akik nélkül ez az előadás nem jöhetett volna létre. Nem jönnek színpadra, azt hiszem, de szeretnék egy nagy tapsot Lőrinczy Györgynek és Kerényi Miklós Gábornak – mondta a koreográfus, majd szűnni nem akaró vastaps kezdődött, amelynek során a páholyban álló KERO-t egy fiatal hölgy megvilágította a zseblámpájával.

Az előadás előtt és a szünetben a nézők közül sokan kiálltak Kerényi Miklós Gábor mellett. Gratuláltak neki a munkáiért, biztatták, és autogramot kértek tőle – írja a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top