Sztárok

Búcsút int a ringnek Növényi Norbert

Utolsó profi pankrátormérkőzését vívja meg a Sláger Reggel műsorvezetője, Növényi Norbert, aki szombaton lép ringbe utoljára.

Évtizedek óta meghatározó része a sport Növényi Norbert életének, aki nemrég a pankráció szerelmese lett. Az egykori olimpiai bajnok komoly sikereket ért el a sport és előadó-művészet sajátos elegyével, azonban elérkezettnek látja az időt, hogy felhagyjon előbbivel. Erről a Sláger FM-en mesélt először. „Egyébként is mindig ugratnak a többiek a korommal, hiszen a Sláger Reggelben tényleg én vagyok a rangidős, de igaz, ami igaz. Elérkezett a búcsúmérkőzés ideje, amikor egy profi mérkőzés keretében lezárom ezt a fejezetét az életemnek” – mondta Növényi, akinek ellenfele, a közel ötvencentis bicepsszel rendelkező Makai Renátó is tiszteletét tette a reggeli műsorban. 

,,Norbi nagyon keményen készült az utóbbi időben erre az összecsapásra. Heti kétszer három órát edzett csak a ringben. Megtiszteltetés lesz egy ekkora ikonnal összecsapni, de ez nem jelenti azt, hogy gyengéd leszek hozzá. Jó pár speciális fogással készülök” – mondta Növényi Norbert ellenfele, aki Pordán Petrán be is mutatott egyet ezek közül.

A pankrációban nem ritka, hogy az egyik versenyző a feje fölé emeli a másikat, majd onnan a magasból leejti őt

– mondta Renátó, aki játszi könnyedséggel lendítette a magasba Pordán Petrát.

„Ilyen élményben még sosem volt részem, nem annyira kellemes így fogódzó nélkül egy másik ember feje fölött lógni. Bár a többiek nagyon biztatták Renátót, hogy a földre érkezésem is legyen látványos, hálás vagyok, hogy nem engedett nekik, és óvatosan visszatett a földre, ellentétben a mérkőzéseken jellemző földhöz dobással” – mondta a Sláger Reggel női műsorvezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top