Sztárok

A nyár sztárparádés vígjátéka megérkezett! (x)

Az idei nyár nem is kezdődhetne jobban, mint egy kedves, jókedvre derítő vígjátékkal, amelyben a humor mellett a szenvedély is a tetőfokára hág.


4 női színészlegenda mondott igent egy őrült komédia, a Könyvklub főszerepére, és mutatják meg, hogy milyen is az alkony ötven árnyalata.

A Könyvklub (avagy az alkony ötven árnyalata) szlogenje lehetne az is, hogy mindig van új a nap alatt… még a hatodik X után is.


A történet szerint Diane (Diane Keaton), Vivian (Jane Fonda), Sharon (Candice Bergen) és Carol (Mary Steenburgen) egész életükben jó barátnők voltak. Diane nemrégiben vált özveggyé 40 év házasság után, Vivian nagykanállal eszi a férfiakat (reggelire), Sharon még mindig nem jutott túl évtizedekkel ezelőtti válásán, Carol 35 éve tartó házassága pedig finoman szólva ellaposodott. Miután azonban az általuk alapított könyvklubban a méltán híres erotikus regény, A szürke ötven árnyalata kerül terítékre, mindegyikükből előbújik a végzet asszonya. Új és régi szerelmek lángolnak fel, törnek a tabuk, no meg a férfiszívek – mert a szenvedélyhez sosincs késő.


A legendás színésznők nagyon élvezték a forgatást, igazi örömjáték volt számukra ez a film, minden percét nevetve élték meg. Ez a végeredményen is látszik: sugárzik róluk az öröm, és a vászonról is az, hogy a kaliforniai forgatás a lehető legjobb hangulatban zajlott. Bár mindegyikük túl van már a hatodik X-en, sőt Jane Fonda idén lett 80 (!) éves, a lehető legnagyobb beleéléssel vágtak neki anno a készülő produkciónak.

A négy szuper színésznőhöz négy különleges színész is csatlakozott ebben az üdítő, minden pillanatában szórakoztató filmben. Az Oscar-díjas Jane Fonda, Diane Keaton, Mary Steenburgen és az Oscar-díjra jelölt Candice Bergen olyan férfiakat igéz meg, mint  Don Johnson, az Oscar-díjra jelölt Andy Garcia, az Oscar-díjas Richard Dreyfuss és Craig T. Nelson.

A film érdekességei, hogy Diane Keaton és Andy Garcia Francis Ford Coppola világhírű A keresztapa című trilógiájában unokatestvéreket alakítottak, itt pedig romantikus kapcsolatba kerülnek egymással, Don Johnson lánya pedig A szürke ötven árnyalata című regényből készült film női főszerepét alakította.

A Könyvklub (avagy az alkony ötven árnyalata) megérkezett a mozikba, és a lehető legtökéletesebb kikapcsolódást ígéri a jó filmek kedvelőinek. Megtekintése minden korosztály számára erősen ajánlott! Sőt, anyut se hagyd ki a mozizásból!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top