Sztárok

Sportcipőben elegánsan – divattippek, amikre a dress code is rábólint

Délutáni találkozókra, baráti beszélgetésekhez, de akár a munkahelyre is viselhetünk kényelmes sportcipőket, amiket már rég nem csak mackónadrágos szettekhez érdemes előkapni.

Nagy divatja van a sportos cipőknek, amikből számtalan fazonú, stílusú és színű közül választhatunk, ezek ugyanis tökéletesen illenek a kényelem-orientált trendekbe. Nem vagyunk álszentek, ettől még persze imádjuk a magas sarkú cipellőket, de ki ne szeretné variálni megjelenését, játszadozni kicsit a részletekkel, hogy a megszokott, elegáns outfit egy kis frissességet kapjon?

Megnézem
Összes kép (5)

Sportcipőinket ugyanis nyugodtan hordhatjuk csini szoknyákkal, élére vasalt nadrágokkal, fodros kis felsőkkel, az office táskák pedig remekül egyensúlyba hozzák sportosan elegáns szettjeinket.

Megnézem
Összes kép (4)

Az egyik legnépszerűbb típusnak számítanak a vastag, fehér talprésszel ellátott sportcipők, amik kellő karakterességet kapnak ez által, míg a végső stílusát a felsőrész anyaga adja meg. A szövött hatású, textil felsőrészek például egyértelműen visszapuhítják a látványt, nem beszélve olyan apró részletekről, mint a fémes betétek, a csillogó köves részletek vagy akár a cipőfűző selyemszalagra cserélése, amely mind azt szolgálják, hogy a cipőt csinosabb ruhákhoz is viselni tudjuk.

1. Csíkos blúz – Promod / 2. Bő szárú, papírzsák fazonú nadrág – H&M / 3. Ezüst színű tote táska – Mango / 4. Fusion4 pasztell rózsaszín sportcipő – ARA / 5. Ezüst gyűrű – Pandora / 6. Rózsaszín szíjas karóra – Zee Lane

Ha egy fűzős változat nem fér bele az irodai dress code-ba,  akkor sem kell szomorkodni: egy sportos balerina fazonba valószínűleg még a legzordabb előírások sem tudnak belekötni. A belebújós cipőkből is vannak ugyanis sportosabb változatok, amelyeknek ráadásul nagy előnye, hogy a megfelelően kialakított talprésznek hála, nem fájdul meg sem a talpunk, sem a derekunk, mire este hazaérünk. Mivel viseljük? Szinte bármivel: maxi szoknyákkal, overallokkal, bő szárú nadrágokkal, de épp így jól áll a slim fit nacikhoz vagy midi rakott szoknyákhoz is, attól függően, milyen az adott típus színe, mintája.

1. Rózsaszín, gallér nélküli blézer – Zara 2. Hosszú ingruha – Mango 3. Világoskék napszemüveg – Parfois 4. Fusion4 virágos, belebújós félcipő – ARA 5. Virágos nyaklánc – Bijou Brigitte 6. Sárga hátitáska – Zara

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top