Sztárok

Bódi Csabának kigyulladt a kocsija

Bódi Csabi elvesztette a második otthonát! Kigyulladt az autója, és bennégett számos értéke is. A Reggeliben mesélt az esetről az énekes.

Bódi Csabinak már korábban is meggyűlt a baja az autókkal, hiszen pár évvel ezelőtt balesetet szenvedett. A mulatós zenész elé kilépett egy nagy testű kutya, ezért ő elrántotta a kormányt, hogy megmentse az eb életét, ami végül az autója totálkárához vezetett, bár ezenkívül szerencsére nem történt baj. Most ismét az autója hagyta cserben, hiszen kigyulladt az út szélén. 

„A Terminátor legújabb részében szeretnék szerepelni, és gondoltam, a producereknek beprotezsálom magam – poénkodott a Reggeliben Bódi Csaba. – Pár másodpercen múlt, hogy nem történt baj, és ki tudtam szállni. Mentem az úton, és integettek a másik autóból, hogy ég a kocsi, bár először azt hittem, hogy rajongók. Amikor megálltam és kiszálltam, már nem is tudtam kinyitni, mert bezárt automatikusan. (…) Szerettem ezt a kocsit, ez volt a második otthonom” – mondta a zenész. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top