Sztárok

Horváth Éva sírva röhögött a pikáns sztorin

Horváth Éva egy ideig csak érdeklődve hallgatott, aztán már nem tudta visszafogni magát, amikor a pikáns téma kapcsán beindultak a beszélgetőpartnerei.

Gaál Viktor pszichológus ezúttal egy egyszerű kérdést tett fel a Micsoda nők! legutóbbi adásában: Vajon miért festik a szájukat vörösre a nők? Horváth Éva eleinte érdeklődve hallgatta, még akkor is, amikor Cseke Katinka és Dér Heni egyre jobban belelendült a találgatásokba. Hamar rákanyarodtak a megoldásra: a női nemi szervek vérbőségére utal a piros ajak. Ezután egyre abszurdabb mondatok következtek, amit a modell már nem bírt ki röhögés nélkül. 

Horváth Éva nem sokáig bírta röhögés nélkül

Végül Horváth Éva könnye is kicsordult, amikor Katinka arra próbált rájönni a válasz hallatán, hogy akkor tulajdonképpen, miért is nem rózsaszín rúzst használnak a nők. Valamint, hogy akkor Gaál Viktor világosítsa már föl ezzel kapcsolatban. 

„Csak azért, mert ő látja szemből, már nem az enyémet, de…” – kezdett magyarázkodásba a színésznő, de a helyzet egyre rosszabb lett. Várkonyi Andrea és Horváth Éva egyszerre törölgette a könnyeit, és nehezen tudták abbahagyni a röhögést.

A videóban megnézheted a pikáns beszélgetést, amitől Horváth Éva sírva nevetett: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top