Sztárok

Meghalt Bozzay Margit, a magyar sztármanöken

Hosszan tartó betegség után, 72 évesen elhunyt Bozzay Margit, akit az egyik első magyar sztármanökenként tartottak számon.

Meghalt Bozzay Margit, aki a 60-70-es évek egyik legismertebb magyar manökenje volt – adta hírül fia a közösségi oldalán. Az információk szerint hosszú ideje betegeskedett már, végül 2018. május 28-án örökre megpihent. A fia egy hosszú posztban emlékezett meg édesanyjáról. 

,,Édesanyám Gyárfásné Bozzay Margit hosszú betegség után 2018. május 28.-án békességbe, örökre elaludt. Kilátástalan betegségei ellenére keményen, optimistán kezelte állapotát. Unokája mosolya az ő arcára is boldogságot tudott csalni még utolsó perceiben is. Látta, hogy fia élete szépen alakul és így könnyebb volt elengednie e fájdalmas földi életet, hogy végre találkozhasson odafent Édesanyjával és Édesapjával. Elfogadni nehéz, hogy Édesanyám már nincs mellettem és nem büszkélkedhetek lányom minden pillanatával, de tudom, így jobb neki. Végre megpihent, de fentről mindig figyelni és oltalmazni fog Minket. A szeretettet mit kaptam tőle tovább adhatom kislányomnak, így mikor rá nézek kicsit Anyukámat láthatom benne” – írta Bozzay Margit fia, aki azt is megosztotta az ismerősökkel, hogy édesanyját június 8-án helyezik örök nyugalomra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top