Sztárok

Saját lakása előtt fosztották ki Oszvald Marikát

Oszvald Marika mindig vidám és mosolygós, ám most csak zokogni tudott. Személyes kötődése is volt a dolgokhoz, amiket elloptak tőle.

Oszvald Marika kocsijából több százezer forint eszmei értékű fellépőruhákat vittek el. „Reggel egy hatalmas bőröndbe pakoltam be a nyaralómban a fellépőruháimat, a cipőimet, az ékszereket, mert az augusztusi Budavári Palotakoncertek próbája után indultunk volna Peller Karesszel Hévízre fellépni. Azt beszéltük meg, hogy a budapesti lakásom előtt találkozunk, ezért a kocsiban hagytam a bőröndöt arra a kis időre, amíg felugrottam a lakásba” – mesélte a Blikknek szomorúan Oszvald Marika. Sajnos mire visszatért az autóhoz a bőröndöt már ellopták belőle, a ruhákkal együtt.

„Nagyon csalódott vagyok, hiszen az egyik ruha nemrég lett kész, alig volt még rajtam, ráadásul különleges volt. Eredeti kalocsai ruha, az eszmei értéke több százezer forint, és nagyon sokáig készült. Elloptak egy fülbevalót is, amely az édesanyámé volt, és szerettem hordani” – szomorkodott a színésznő, aki szerint a tárgyak másoknak értéktelenek, ezért szeretné, ha visszajuttatnák hozzá. „Mit csinálnak például a 33-as cipőimmel?” – tette fel a kérdést.

Oszvald Marika a helyszínelés után még odaért a Hévízi fellépésére, amit a sokk ellenére is profin csinált végig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top