Sztárok

Videó: váratlan óriásgyík hozta a frászt Sharon Stone-ra

Ráadásul mindezt az után, hogy jó pár évvel ezelőtt az Oscar-díjra jelölt színésznő exférjét megtámadta egy komodói sárkány.

Sharon Stone múlt vasárnap találkozott a méretes hüllővel Beverly Hillsben található otthona közelében. A gyík úgy sétálgatott az utcán, mintha mi sem lenne természetesebb.

A színésznő ugyancsak meglepődhetett, ezért gyorsan telefont ragadott, hogy Twitteren tegye közzé a nem hétköznapi felvételt. Valószínűleg rossz emlékek bukhattak a felszínre: Stone és volt férje, Phil Bronstein a Los Angeles-i állatkertben keveredett kellemetlen kalandba.

Történt ugyanis, hogy Stone a férje kedvéért kibérelte az egész állatkertet, hogy kedves meglepetésként sétálgassanak egyet, a lesifotósok hada nélkül. Bronsteint mindig is lenyűgözték a komodói sárkányok, ezért Stone megkérte az állatkerti gondozókat, hogy engedjék be őket a nagy testű hüllők kifutójába.

Az egyik komodói sárkány azonban nem nagyon örült a váratlan vendégeknek, aminek az lett a vége, hogy jókorát harapott Bronstein lábába, és egy darabig nem is volt hajlandó elengedni. Sharon Stone exférjét a csúnya sérülés miatt meg kellett operálni. 

Bár nem tudni, hogy a mostani hüllő hogyan került Sharon Stone házának közelébe, egyik twitteres követője szerint Bronstein után most a színésznőért is eljött a 2001-es történetben szereplő komodói sárkány.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top