Tenki Réka és húga, Dalma nem is különbözhetnének jobban

nlc | 2018. Június 06.
Tenki Réka egyik legnagyobb rajongója a húga, Tenki Dalma, aki maga is színésznő. A két testvér között viszont szó sincs rivalizálásról, bármennyire is szeretnék ezt belelátni a kapcsolatukba.

Csányi Sándor párjaként emlegették eleinte Tenki Rékát, ám a színésznőnek sikerült kilépni ebből a szerepből, olyannyira, hogy ma már az ő neve forog többet. A húgának viszont még eggyel nehezebb a dolga. Tenki Dalma néhány évvel fiatalabb a nővérénél, és színésznőként óhatatlanul is hasonlítgatják őket egymáshoz. 

„A rivalizálást mindig a közeg gerjeszti, köztünk fel sem merült ilyesmi. Dalmánál öt évvel korábban kezdtem a pályát, és hihetetlen szerencsével velem nagyon fiatalon és gyorsan történt meg minden: huszonegy évesen kerültem a Katonába, négy évvel később a Nemzeti Színházba, majd az Örkénybe. Dalma csak két éve végzett, és már most ugyanezt szeretnék tőle elvárni” – mesélte Réka nemrégiben az ELLE magazinnak adott közös interjúban. 

Csányi Sándor és Tenki Réka a Poligamy forgatásán  (Fotókredit: Skyfilm/Smag)

Dalma szerint amúgy sincs sok értelme őket összehasonlítani, bár kisebb testvérként óhatatlan volt, hogy gyerekkorában az iskolában vagy különórákon ne „Tenki Réka húga” legyen. 

„Amennyire hasonlítgatnak minket, annyira különbözünk. Külsőre is, a személyiségünkben pedig a szarkazmuson kívül alig van közös” – tette hozzá Dalma.

Tenki Réka és Tenki Dalma (fotók: Facebook)

Tenki Réka büszke a testvérére, és ez kölcsönös, Dalma közösségi oldalán is sokszor osztja meg a nővére fellépéseit, erről is beszéltek a magazinnak, de korábban az is szóba került már: jó, hogy ugyanarra a pályára mentek, mert ez még jobban erősíti a kapcsolatukat, jobban megértik egymást. 

Ez a fotó is az ELLE magazinban jelent meg Tenki Rékáról és Tenki Dalmáról. 

Exit mobile version