nlc.hu
Sztárok

Csányi Sándor várta már a nyitást

Csányi Sándor: „Olyan volt a visszatérés, mint az első szeretkezés”

Nagyon hiányzott neki a visszacsatolás élménye, ezért úgy érezte Csányi Sándor, hogy a közönségével is meg kell osztania, mit érez.

Rettenetesen hiányzott a munka Csányi Sándornak, aki alig várta már, hogy újra színpadon álljon. A színész önálló estje, a Hogyan értsük félre a nőket? online térben ugyan működött, de ez közel sem adta ugyanazt az élményt, mint a színházban ülő nézők előtt játszani.

„Több mint egy év eltelt, ősszel csak picit lehetett játszani, és múlt héten volt egy előadás a MOM-ban, legvégén, az előadás után mondtam, engedjétek meg, hogy egy személyeset mondjak: nekem, aki több, mint egy éve nem játszottam, ez olyan volt, mint az első szeretkezés, csak másfél órával tovább tartott. Csak úgy mondom, másfél órás volt az előadás” – osztotta meg a történetét a színész a Reggeli műsorvezetőivel. Csányi szerint kirobbantak belőle az érzések, amelyeket nem tudott kiadni magából, mióta a színházakban nem voltak rendszeres előadások. 

Ha a gyereket nem engedik játszani, akkor ő is begörcsöl, nekem is ez volt.”

Csányi Sándor élvezi, hogy újra színpadra állhatott

Csányi Sándor élvezi, hogy újra színpadra állhatott

A beszélgetésből kiderült, hogy sok élményt merít az előadáshoz Csányi az otthoni szituációkból, és a Covid alatt is tudott gyűjteni a következő részhez. Feleségével, Tenki Rékával közös darabot is terveznek, és mint mondta, hogy neki a munka része nem okoz gondot, olyankor csak kollégáknak tekintik egymást. A kritika már más kérdés, azt a színész a párjától rosszabbul viseli. 

„Szerintem csöndben kell lenni, ki kell bírni, hogy csendben vagy. Az ember azt gondolja, hogy jó szándékkal mond dolgokat, hogy segítően mond dolgokat, és nem mondasz jó szándékkal és nem mondasz segítően. Csendben kell lenni, és hagyni kell a másikat dolgozni. ez nagyon nagy erő és nagyon nagy tudás, hogy az ember tudja, mikor kell csendben maradni.”

Nekünk meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top