Sztárok

Vállalja fiatal szerelmét Jordán Tamás

Jordán Tamás új életet kezdett. Boldog fiatalabb szerelmével.

Az év elején darabokra hullott Jordán Tamás magánélete, legfiatalabb gyermeke, a 21 éves Benedek édesanyjával, Krisztával megromlott a kapcsolata, szétváltak útjaik. Február környékén látott napvilágot szakításuk híre. Akkor azt nyilatkozta, nem hitte volna, hogy 75 évesen kell majd új életet kezdenie. Azóta azonban újra szerelmes.

Bár nem sokkal a szakítása után elterjedt a hír, hogy egy csinos, negyvenes civil hölgy máris levette a lábáról, ő maga nem cáfolta, de nem is erősítette meg az információt. Most azonban már másképp van ezzel.

A Bors látta, ahogy Jordán Tamás és kedvese egy budai kávézóban randevúzott. A hölgy többször is gyengéden megérintette a színészt, aki szemmel láthatóan élvezte partnere közelségét. Hosszasan kávéztak, beszélgettek írja a lap. „Jól állapította meg. Az ember ilyesmiről nem szívesen beszél, de egyetértek minden szavával, ahogy a találkánkat jellemezte. Azt megírhatja, hogy boldog vagyok” – reagált a direktor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top