Sztárok

Öngyilkos lett a holland királyné húga – Máxima és a család gyászol

Tragikus veszteség érte Máxima királynét, aki nemrégiben tudatta, hogy szeretett húga, Inés Zorreguieta öngyilkosságot követett el. A holland királyi család rengeteg együttérző üzentet kapott.

Röviddel ezelőtt jelentette be a tragédia hírét a holland királyi udvar. A szűkszavú közlemény szerint Máxima királyné húgát ma reggel holtan találták a lakásában, a szakértői vizsgálat szerint öngyilkosságot követett el. Inés Zorreguieta mindössze harminchárom éves volt, régóta küzdött a magánnyal, depressziós és aneroxiás volt.

Inés amúgy a holland királyi pár, Vilmos Sándor és Máxima legkisebb lányának, Ariane hercegnőnek volt a keresztanyja, és nagyon közel állt a királynéhoz. A tragédia miatt Máxima nem kíséri el a jövő héten a férjét Litvániába, Észtországba és Lettországba, a régóta tervezett hivatalos útra.

Bő egy évtizeddel ezelőtt ugyanilyen tragédiáról érkezett hír: 2007 februárjában Letícia spanyol királyné húga, az akkor 31 éves Erika Ortiz Rocasolano is önkezével vetett véget az életének.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top