Sztárok

Nagyot változott a világ: most ők öten a legsármosabb szuperhősök

Hetek óta bevételi rekordokat döntöget a Bosszúállók legújabb része az egész világon. A Marvel gigaprodukcióit nemcsak a látványos akciók miatt szeretjük, hanem a szexi szuperhősökért is, akiknek nemcsak a szuperhősszerkó áll jól. Szerencsére a televíziókban sincs hiány a szemrevaló szuperhősökből, akik bármikor képesek megmenteni a világot, a bajba jutott hölgyekről nem is beszélve.

A nők biztosan egész nap keresnék a bajt, ha tudnák, hogy az alábbi öt szexi szuperhős valamelyike siet majd a megmentésükre.

Dan Stevens

Dan Stevens a Légió sorozatban egy korábban filmen még nem látott szuperhőst alakít

A hazai nézők a Downton Abbey első három évadában ismerhették meg a 35 éves angol színészt. Jégkék szeme és rejtélyes tekintete azonnal igen népszerűvé tette a hölgyek körében.

A sztár az utóbbi két évben a frakkot és a délutáni teákat különleges képességekre cserélte a Légió című sorozat mentális problémákkal küszködő hőseként.

My @offcamerashow interview with @samjonespictures is out there... #shoemusing

Dan Stevens (@thatdanstevens) által megosztott bejegyzés,

Brandon Routh

Brandon Roth már két szuperhőst is megformált

Az elmúlt három évben Brandonnal kapcsolatban több dolog miatt is használhatjuk az atom kifejezést: atom jó pasi, atom jó színész,  A holnap legendái című sorozatban pedig az Atom nevezetű szuperhőst alakítja. Érdekesség, hogy a szexi ausztráli színész 2006-ban már megmutathatta a szupererejét a mozivásznon, ugyanis a Superman visszatér című filmben ő alakította az alsónadrágját kívül hordó kriptonlakót. 

Stephen Amell

Stephen Amell szuperhősként (fotó: Facebook)

A Zöld íjász idáig 161 részen keresztül üldözte a gonoszt a televízióban, miközben az egyik legjobban fizetett kanadai sztárrá tette a szuperhőst alakító Stephen Amellt. A dögös sztár évek óta vadássza le az íjával a rosszfiúkat és a tévé előtt dobogó női szíveket, akiknek szomorúan kellett tudomásul venniük, hogy a 37 éves Stephen szíve már évek óta foglalt. 

This is bullshit.

Stephen Amell (@stephenamell) által megosztott bejegyzés,

Grant Gustin

A szuperhős Flash szerepében Grant Gustin (fotó: Facebook)

Valljuk be, egy félmeztelenül futó, szép testű férfi sok nő szívét megdobogtatja. Villámmal csak egy baj van, hogy túl gyorsan szalad. A fénysebességgel száguldó szuperhős piros, tapadós ruhájában nem mutat meg túl sokat magából, nem úgy, mint a karaktert alakító 28 éves Grant Gustin, aki nem jön zavarba, ha félmeztelenül fotózza őt a barátnője. 

😏📸

Grant Gustin (@grantgust) által megosztott bejegyzés,

Charlie Cox

Cahrlie Cox szuperhősként

Az angol karakterszínész Sandra Bullock férfi megfelelője: ő a szemrevaló, de teljesen hétköznapi szomszéd srác, aki nem a nyolc kockájával hódítja meg a női nézők szívét, hanem esetlenségével. Erre érezhettek rá a producerek, amikor a vak szuperhős Daredevil megformálására kiválasztották. A harcművészetekben is igen jártas, bordó latexruhás igazságosztó több sorozatban is feltűnt, és azt pletykálják, hamarosan mozifilmet is kap. 

Charlie and the Daredevil sixth scale figure! Photo by @sideshowcollectibles #daredevil #CharlieCox

Charlie Cox⠀⠀⠀⠀⠀ (@_charliecox) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top