Sztárok

Oroszlán Szonja mentette meg kollégája életét

Csúnya balesetnél nyújtott segítséget Oroszlán Szonja, melyben ráadásul kollégája volt az áldozat.

Oroszlán Szonja pár hónapja ismét Magyarországon tartózkodik, jelenleg a fóti filmgyárban forgat a Kölcsönlakás című, Dobó Kata által rendezett vígjátékban. A film operatőre és technikai rendezője Gulyás Buda, aki az egyik forgatási nap után hazafelé tartva szenvedett csúnya balesetet.

„Buda hazaindult, de balesetet szenvedett. Az út közepén feküdt eszméletlenül, véresen, mellette az összetört, többmázsás motorja. Nem sokkal utána Oroszlán Szonja is hazaindult és rátalált” – mesélte a Borsnak egy stábtag.

Oroszlán Szonja | Fotó: NLC

Oroszlán értesítette a mentőket és a férfi nevelt fiát is, és biztosította a helyszínt, amíg megérkezett a segítség. A hírek szerint Gulyás agyrázkódást szenvedett, és teste tele volt zúzódásokkal, több sebét pedig össze kellett varrni.

Az operatőr egyébként Gór Nagy Mária férje, aki megerősítette a lap információit. „A hír sajnos igaz, de bővebben nem szeretnék erről beszélni. Csak annyit, hogy nem tudok eléggé hálás lenni Szonjának, amiért megmentette Buda életét. Szerintem ő volt Buda őrangyala; a sors keze, hogy emiatt a szerep miatt hazautazott Amerikából” – mondta a színésznő, Oroszlán Szonja amerikai karrierjére utalva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top