Sztárok

Dráma: Victoria Beckham miatt nem áll össze újra a Spice Girls

Már majdnem az egész világ elhitte, hogy egy turné erejéig újra összeállhat a 90-es évek ikonikus lány-popcsapata, a Spice Girls. Rajongók millióinak álmait végül Victoria Beckham zúzta szét.

Az év elején magunk is beszámoltunk arról, hogy egy rakás pénzért egy turné erejéig újra összeállhat a Spice Girls. Persze már néhány héttel később sejteni lehetett, hogy nem lesz az egész újraalakulásból semmi, miután Posh Spice, azaz Victoria Beckham a Vouge-nak azt mondta, csak ötleteltek, semmi sem biztos.

A Spice Girls, Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Chisholm és Melanie Brown a londoni olimpia megnyitóján – Kép: Pascal Le Segretain/Getty Images

Aztán mégis elkezdődött a szervezkedés, az énekesek újra magukhoz vették régi menedzserüket, Simon Fullert, az ő feladata lett volna, hogy a fellépéstől elzárkózó Beckhamnét meggyőzze, de ez nem sikerült. A mostanában divattervezőként működő Victoria Beckham visszautasította a 150 millió fontos (~55 milliárd forint) fellépési díjat.

Az szinte biztos, hogy Victoria nélkül a négy másik tag, Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Chisholm és Melanie Brown nem fog színpadra állni. Már csak azért sem, mert már nem bíznak annyira menedzserükben, attól tartanak, hogy Fuller csak kihasználja őket.

A Spice Girls legutoljára a 2012-es londoni olimpia megnyitóján állt közösen a színpadon.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top