Sztárok

Komoly döntésre szánta el magát Klapka György özvegye

Klapka György özvegy nincs jól mostanában, ezért úgy döntött, hogy nagyot változtat az életén.

Klapka György özvegye, Kiss Marika sajnos sokat betegeskedik mostanában. „Több gyógyszert is kell szednem, mivel nem jó a szívem, de talán nem is ez a legnagyobb baj. Hiába mondja az orvos, hogy nagyon sok folyadékot kellene inni, egyszerűen nem tudom magamba kényszeríteni. Ez a folyadékhiány és a sok idegeskedés vezetett oda, hogy többször kórházba kellett mennem” – mondta a Blikknek Marika, aki mindent megtesz, hogy jobban legyen, ezért komoly döntésre szánta el magát.

Az Aranyember tavaly januári halála óta Marika egyedül él a hatalmas Normafa úti házban, amitől most megválik. „Ingatlanügynökségnek nem szóltam még, és az internetre sem tettem fel a házat, de akiket érdekelhet, azoknak már szóltam, hogy eladom az otthonomat. Hatalmas ez a ház, nem kell nekem ekkora. De a legnehezebb nem is ez, hanem, hogy nincs a közelemben senki. Még nem tudom, hogy merrefelé vagy milyen társasházban néznék lakást, de az az egy fontos szempontom van, hogy legyenek körülöttem emberek” – mondta Klapka György özvegye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top