Sztárok

Ördög Nóra topless napozásról posztolt

Úgy érezte a műsorvezető, hogy a strandoláson készült legutóbbi fotója magyarázatra szorul. Érthető is, hiszen nem mindennap írhatjuk le, Ördög Nóra topless napozik.

Na ez az a drónfelvétel, amit Nánási Pál készített a feleségéről a hétvégén. A kutya meg nem mondaná, ki van a képen, ha ő nem írja mellé, hogy „anya napozik”. Így viszont már sokkal érdekesebb a kép, hogy tudjuk, Ördög Nóra az, és voltak, akikben felmerült: vajon azért készült ilyen messziről ez a kép, mert a műsorvezető topless napozik? 

Ördög Nóra napozós képe, ami után megindult a találgatás

Most pedig kiderült, hogy Ördög Nóra mennyit mutatott meg magából az elhagyatott stégen, mert ő maga érezte úgy, hogy ezt tisztázza. Kitett egy közeli képet, és nem vitte túlzásba a magyarázkodást sem: #nemtopless. Szóval, ahogy a hashtag is mondja, volt rajta bikinifelső, amikor a Balatonon napozott, ha ezt a képen nem látnánk tisztán. De igazából, pontosan ezt is vártuk tőle. Téged meglepett volna, ha tényleg ledobja a felsőjét a napozáshoz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top