Sztárok

A bikinis Pordán Petrát elnézve megéri a sok edzés

Pordán Petra a hét nagy részében hajnalban kel, hiszen műsorvezetőtársaival együtt minden hétköznap 6 és 10 között együtt ébresztik a 103.9 Sláger FM hallgatóit. Szerencsére alapvetően is pörgős típus.

Hajnalban kezdődnek Pordán Petra napjai, aki a Sláger Reggel műsorvezetőjeként minden hétköznap reggel hattól ébreszti a hallgatókat. Mindig energikus, sokszor bókolnak neki, hogy kirobbanó formában van. Mindezt azonban biztosan nem a bőséges mennyiségű alvásnak köszönheti.

A Sláger FM reggeli adásának egyik műsorvezetője Pordán Petra

„Nem vagyok egy nagy alvó-lustálkodó típus. Évek óta napi 4-5 órát alszom, hajnalban kelek, dolgozom, igyekszem minél többet sportolni. Pörgős életet élek” – mondta Petra, aki hetente 2-3 alkalommal jár konditerembe, de nem ez az egyetlen olyan szokása, ami nélkül el sem tudja képzelni a napjait.

Pordán Petra kávéfüggő

„Hajnalban, mikor felkelek, szinte az az első, hogy bekapcsolom a kávéfőzőt és lefőzőm a kávét. Minden hétköznapom ezzel kezdődik fél ötkor. Utána iszom még egy kávét hét-nyolc óra magasságában. Illetve egy harmadikat délután. Nagyon szeretem a kávé ízét, mézzel és növényi tejjel fogyasztom, mivel az állati eredetű tejre kicsit érzékeny vagyok. Nem bírnék ki egy napot sem kávé nélkül” – mondta a műsorvezető, aki az elkövetkezendő napokban kicsit visszavesz a tempóból.

„Már pénteken elutazunk a férjemmel, és a tengerpart felé vesszük az irányt. Kisebb fordulatszámra kapcsolunk, hiszen mindkettőnknek ez lesz a nyári szabadsága. Nagyon várjuk az egyhetes kikapcsolódást.”

Elnézve Pordán Petrát bikiniben, megéri a rendszeres edzés: 

Pordán Petra bikiniben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top