Sztárok

Gálvölgyi János keserédes poénnal ünnepelt

Gálvölgyi János a születésnapi önálló estjén is kitett magáért. Egy keserédes anekdotával zárta a műsort.

Gálvölgyi János nemrég töltötte be a 70. életévét, amit saját, önálló estjével ünnepelt A számos mókás pillanatban bővelkedő műsor végére egy keserédes poént is hagyott. Ez egy anekdota, a lányaim megölnek, mert azt kérték, ne beszéljek ilyen szomorú dolgokról – mondta Gálvölgyi János a színpadon, majd belekezdett az anekdotába:

Két színész beszélget, és megdumálják, ha valamelyik meghal, akkor valami jelet fog adni onnan föntről, vagy ahova kerül. Az egyik meghal, a másiknál – aki itt maradt a Földön – másnap szól a telefon, és azt mondja: Szia, apám, itt vagyok. Olyan színház van, és olyanok vannak – szervusz, Gyula – a Csortos Gyula ment el mellettem. Fantasztikus, itt a Básti Lajos, Déryné és Isten tegnap együtt ittak. Figyelj, egy új darabot próbálunk isteni szereposztásban: Bajor Gizi, Ruttkai, Latinovits… Erre a másik: Juj, de irigyellek, mire a barátja: Ne irigyelj, te is ki vagy írva!

Gálvölgyi János a poén után így folytatta: „Nem tudom, hogy van-e élet a halál után, én azt hiszem, még jelenleg az az érdekes, hogy volt-e élet a halál előtt. Én azt hiszem, hogy igen… Kellér De­zsőnek volt egy mondása: Ked­ves közönség! Az öregkornak is megvannak a maga szépségei! Egyet tessék mondani!” – idézi a Bors a legenda szavait.

Te mennyit tudsz Gálvölgyi Jánosról? – töltsd ki kvízünket és kiderül!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top