Sztárok

Hosszú Katinka tangában fürdőzik, néhányan kiakadtak

Valószínűleg még Hosszú Katinka sem gondolta, mit vált ki a legutóbbi posztjával. És most nem arra gondolunk, hogy mennyire odavoltak a tangás hátsójáért.

Ez utóbbiról csak azért esett szó, mert bár Hosszú Katinka fürdőruhában megszokott látvány, azért az úszónőt tangában ritkán látjuk. Először is mutatjuk a képet, aztán hogy ezen miért is akadtak ki.

Szóval, Hosszú Katinka éppen a hullámzó tengerbe sétál: 

Ami viszont egy kommentelőnek igazán fájt, hogy szerinte az úszónő nem a saját pénzén utazgat és nyaral. Jó néhányan válaszoltak erre, miszerint azért Katinka összeúszott néhány aranyat az országnak, és szíve joga nyaralni. Egyelőre az érintett nem reagált, de az biztos, hogy erre a reakcióra nem számított.

Hosszú Katinka tangás posztjánál nem csak az alakját dicsérték

Ritka mostanában a negatív megjegyzés. Katinka a válása óta egyre több rajongót szerez, régi ismerősei is pozitívan nyilatkoznak róla, és sokan csodálkoznak – egy napilap beszámolója szerint – , milyen aranyos.

„Bár a decemberi rövid pályás Eb-n is kedves volt, ahová szintén Shane nélkül érkezett. Nyoma sem volt már a tőle megszokott szükségtelen sztárallűröknek, öncélú mutogatásnak, arrogáns viselkedésnek. De tudtuk, az nem ő, csak Tusup, a kimagasló eredmények mellett ezt is kiváltotta belőle. A társak sem neheztelnek rá, sőt örülnek, hogy visszakapták a barátnőjüket” – mondta egy Franciaországban tartózkodó edző a Borsnak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top