Sztárok

Titokban megnősült Márió, a harmonikás!

Az ország népszerű harmonikása néhány hónapja karikagyűrűt visel a jobb kezén, amiből a rajongói azt feltételezték, hogy a zenész titokban megnősült. Márió elárulta, hogy van valóságalapja a pletykáknak, tavaly ősszel összeházasodtak kislánya édesanyjával.

Az elmúlt hónapokban szokatlan dolgot vehetett észre a közönség Márióval kapcsolatban: egy ideje jegygyűrűt visel, amiből egyértelműen kiderül, hogy házas. A harmonikás csak ritkán beszél a magánéletéről, így nem verte nagy dobra, hogy 12 év után feleségül vette a kislánya édesanyját, tavaly ősszel házasodtak össze.

„Hosszú ideje élünk együtt boldog családként, de számomra nagyon fontos volt, hogy ilyen formában is összekössük az életünket. Ez a nap pedig olyan sok pozitív élményt adott számunkra, ami évekre feltöltött bennünket – emlékezett vissza Márió a nagy napra. – Szerencsésnek tartom magam, hogy olyan társam van, aki mindenben mellettem áll és zenészként is megérti a munkámat. Ancsa nem szokott szerepelni a nagy nyilvánosság előtt, de sokan találkozhattak már vele fellépéseim során vagy a táborokban, ahol együtt töltünk pár napot barátokkal, rajongókkal. Így lesz ez idén is.” 

A harmonikás egy újabb ünnepre is készül júliusban, hiszen a Márió tábor néven ismertté vált népszerű program idén 15. alkalommal kerül megrendezésre. „Rengeteg barátság és szerelem szövődött az évek alatt, ennek a produkciónak köszönhetem azt is, hogy megismertem a feleségemet, Ancsát mint a zenekarom egykori dobosát.”
Márió és családja idén is, mint 15 éve minden nyáron, együtt nyaral majd zenész barátaival és közönségével a Balaton-parton, ahol gyermekként úttörőtáborok keretében járt először.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top