Sztárok

Hetek múlva esküvő, de Weisz Fanni még nem hívta meg édesanyját

Nem békült ki Weisz Fanni és anyukája a közelgő esküvő ellenére sem.

Alig pár hét múlva összeházasodik szerelmével Weisz Fanni. Az örömteli eseményt azonban beárnyékolja az évek óta tartó hűvös viszony Fanni és családja között. Mint korábban megírtuk, Fanni új kapcsolatában eltávolodott édesanyjától, akihez azelőtt nagyon szorosan kötődött.

Weisz Fanni és vőlegénye, Péter

Anya és lánya Fanni színházi előadása óta nem látták egymást. „Személyesen azóta nem találkoztunk, de sms-ben szoktunk néha üzenni egymásnak, ezeknek nagyon örülök. Egy anya számára a gyermeke és az iránta érzett szeretet mindig megmarad, és hiszem azt, hogy ez fordítva is így van. Bármi legyen is vele, az ajtóm mindig nyitva áll, és a család tárt karokkal várja, amikor jönni akar” – üzent a Borson keresztül lányának Ágnes.

Ám Weisz Fanni egyelőre nem akar menni. És azt sem akarja, hogy édesanyja jöjjön – közelgő esküvőjére ugyanis meg sem hívta. „Nem igazán tudok mit mondani. Még nem kapott a család meghívót, én is a médiából értesültem róla, remélem, hamarosan megérkezik. Nem tudok részleteket elárulni a lagziról, izgatottan várom” – tette hozzá reménykedve az édesanya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top