Sztárok

Ez a helyzet Gyurta Dani magánéletével

Továbbra is szinte mindennap jár úszni a versenysportot márciusban abbahagyó Gyurta Dániel. Az olimpiai bajnok a sportdiplomáciában tevékenykedik, a Mokkában erről és magánéletéről is kérdezték őt.

Gyurta Dániel márciusban jelentette be, hogy abbahagyja a profi karrierjét sportolóként, és más vizekre evez. Az olimpiai bajnok úszó most sportdiplomataként tevékenykedik, nemrég például Demcsák Zsuzsával utaztak külföldre tárgyalni, de sok már projektben is részt vesz. Gyurta Dani korábban elmondta, hogy bár többet nem látjuk versenyezni, a medencének nem fordít hátat: többek között az úszószövetségben is elnökségi tag. Az egykori úszó magánéletéről nem sokat tudni, hiszen elvileg szakítottak Cserpes Laurával, így most talán egyedülálló, bár sejtelmesen fogalmazott ezzel kapcsolatban. 

„Ez egy kardinális kérdés az én életemben, hiszen mindig az a típusú ember voltam, aki próbálta a magánéletét maga intézni, és próbáltam kimaradni a bulvármédiából, még akkor is, ha ez nem mindig volt lehetséges. Erre a kérdésre most nem válaszolnék, de ha aktualitása lesz, akkor teret engedek neki és azonnal fogtok erről értesülni” – mondta Gyurta Dániel a Mokkában.

Gyurta Dani a Mokkában mesélt a magánéletéről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top