Sztárok

Szabó Zsófi plasztikai sebésznél járt

Elégedetlen a külsejével Szabó Zsófi, ezért szakemberhez fordult. Rajongói nincsenek oda az ötlettől.

Plasztikai sebésszel készült szelfit mutatott követőinek Szabó Zsófi. A 29 éves anyuka, úgy tűnik, elégedetlen a szeme körül kialakult ráncokkal, ezért egy új típusú kezelésnek veti alá magát: bőrfeszesítő géppel tüntetik el a ráncait.

A post shared by Szabo Zsofi (@szabozsofi) on

Rajongói persze nem értik – ahogy mi sem –, hogy mi szüksége lenne Zsófinak a kúrára. A kép alatti kommentekben komoly vita alakult ki arról, illik-e ilyen fiatalon kezeltetnie magát az embernek, de abban nagy az egyetértés, hogy Zsófinak semmi szüksége a beavatkozásra. Hozzátennénk: pláne a szelfi alapján, amin kicsit túltolták a beauty-effektet.

„Az a nagy dolog ebben az eljárásban, hogy itt nincs beavatkozás, se töltőanyag, semmi! Egy feszesítő gép, amit szem környékén is lehet használni, ráadásul Magyarországon egyedülálló” – szólalt meg Zsófi is a kommentekben, de nem győzte meg követőit. A Bors is megpróbálta megszólaltatni a műsorvezetőt, de csak a sajtósáig jutottak, aki már úgy fogalmazott, egyáltalán nem is biztos, hogy Zsófi szemráncait kezelni fogják.

Szabó Zsófi amúgy pillanatok alatt visszanyerte szülés előtti alakját, és férjével együtt azóta is diétáznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top