Sztárok

Fenyő Iván ezt a képet osztotta meg leendő feleségéről

Fenyő Iván közel egy évtizede nem beszél a magánéletéről. A hallgatás szándékos volt, most viszont apránként újra megnyílt a színész, aki 39 évesen érzi magát készen arra, hogy családot alapítson.

„Nem tűntem el, csak a nagyközönség nem úgy látott, ahogy előtte” – állítja Fenyő Iván, aki erről az Egyenes beszéd című műsorban mesélt. Mint kiderült, sok minden érte a magánéletében is, volt egy komoly balesete, ami megrázta, és utána újratervezte az életét. 

„Mindenképpen befelé fordulós időszak volt, magammal foglalkoztam.”

Fenyő Iván az ATV-ben mesélt az elmúlt éveiről

Az elmúlt 7-8-9 évben arra vágyott, hogy sokat legyen egyedül, ennek a korszaknak viszont most már vége. Idén már a születésnapját is társaságban, emberek között akarta ünnepelni a múlt hónapban. 

„Képzeld el, hatalmas különbség a régi énemhez képest, és ez a legutolsó fél évben indult el, és soha nem gondoltam volna, és mások sem gondoltál rólam, hogy most kész vagyok. 39 vagyok, valami belül elindult, és igen, alapítsunk családot, feleség… Egyedül már nem jó, és nem az, hogy legyen egy barátnő, hanem tudom is, hogy ki legyen az feleség. És már ő is tudja.”

Most pedig egy amolyan ízelítőt láthatunk Fenyő Iván barátnőjéből, akiről momentán annyit tudtunk meg, hogy szőke és hosszú a haja: 

With my Love and with my Mom.. celebrating.. #ivanfenyo #fenyőiván #love #dinner #birthday

Ivan Fenyo (@fenyoivan) által megosztott bejegyzés,

Mint a beszélgetésből is kiderült, Fenyő Iván korábban nem állt volna készen olyan feladatokra, amelyekre most vállalkozik. Most már újra élvezi, hogy forgathat, például a Korhatáros szerelem sorozatra is szívesen mondott igent. Bezzeg…: 

„Talán nem bírtam el a sikert?! A siker is volt a baj, az önértékelés hiánya is volt a baj, gyerekség is volt a baj, éretlenség is volt a baj, beképzeltség is volt a baj, narcisztikusság is volt a baj, fejletlenség is volt a baj…

Itt megnézheted, hogyan mesélt az elmúlt évekről Fenyő Iván Rónai Egonnak: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top