Sztárok

Apa lesz a Viszkis – Ambrus Attila fiatal párja terhes

Rengeteg küzdelem és hiábavaló várakozás után Ambrus Attila boldogan mesélte el a BEST magazinnak: apa lesz, barátnője az első gyerekükkel terhes.

Az, hogy milyen régóta vágyott gyerekre Ambrus Attila, már az Ázsia Expressz során is nyilvánvaló volt. Pontosan úgy fogalmazott, már érzi, kezd kifutni az időből, ezért nehezen hitte el, amikor kiderült: Réka gyereket vár. 

„Csoda történt, apa leszek 50 évesen.”

Ahogy a BEST magazinnak mesélte a Viszkis, ő ment el a terhességi tesztért, és alig merte elhinni, amikor látta a két csíkot. Ambrus Attila a börtönévek alatt tudatosan készült az apaságra, és egy dologban már most biztos: soha nem üti meg majd a gyerekét. 

Hogy Ambrusék mennyit küzdöttek a gyerekért, arról csak a magazinnak mesél. Korábban a lombikprogramról nem esett szó, pedig az Ázsa Expressz után a gyerekkérdéssel sokan megtalálták, olyankor csak nevetve válaszolt ilyet vagy ehhez hasonlókat:

Gyereket minden hülye tud csinálni, abban semmi tudomány nincs, de rajta vagyunk a feleségemmel a dolgon (…) a jó munkához idő kell, a rosszhoz meg még több. (…) Ha fiú lesz, és az én habitusomat örökli, abba beleőszülök

– mondta korábban, hozzátéve, hogy neki mindegy, fia vagy lánya lesz, csak egészséges legyen. Az egykori bankrabló rögtön szabadulása után ismerte meg Rékát és kérte meg a kezét. Kapcsolatuk azóta is töretlen, annak ellenére, hogy a nő közel 20 évvel fiatalabb Ambrusnál.

Ambrus Attila a lombikprogramról és a babavárásról a BEST magazinnak mesélt: 

CSak a BEST magazinnak mesélték el: A Viszkis régi álma valóra vált, Ambrus Attila fiatal barátnője gyereket vár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top