Sztárok

Bubik István lányát, Kincsőt szexuálisan zaklatták

Többször beszámoltunk arról, hogy milyen helyzetben van Bubik István lánya, Kincső és az ő édesanyja, Hédi. A történet hamarosan így vagy úgy véget ér, és habár a boldog befejezés egyre távolabbinak látszik, nem adják fel a küzdelmet.

Ahogy a BEST már korábban megírta, Szentandrássy Hédi és lánya, Kincső számára az utolsó reményt az jelentette a kilakoltatás ellen, hogy egy férfi felajánlotta nekik: segít lakást szerezni, hogy ne kelljen az utcán éjszakázniuk. Hetekig hitegette a két bajba jutott nőt, de kiderült: minden csak átverés volt, sőt egy idő után a beszélgetések is egészen más irányt vettek: a férfi szexuális utalásokat kezdett tenni, és az iránt érdeklődött, tudnának-e a nők gyermeket szülni.

„Sajnos naiv voltam, mint már annyiszor az életben. Eleve a hiszékenységem miatt kerültünk nehéz helyzetbe.”

Ez persze már gyanús lett Hédinek is, aki borzasztóan aggódott a miatt, nehogy a lányát valami bajba keverje a férfi. Félelmeit csak fokozta, hogy Kincső napokra eltűnt. Szerencsére később hírt adott magáról, és úgy tűnik, biztonságban van. Az anya végül belátta: semmilyen segítségre nem számíthatnak a férfitól.

Egy reménysugár még van Kincsőéknek, de nagyon gyorsan kell lépniük. Részletek a BEST legfrissebb számában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top