Sztárok

Kóbor János újra megházasodik

Tíz év elteltével egyházi szertartáson is elveszi a feleségét Kóbor János. A kislányuk jobban izgul, mint a házasulandók.

Kóbor János 2008 júliusában lépett frigyre Kóbor Deme Zsókával, méghozzá balatoni törzshelyén, a Club Aligában. Ott adta össze őket az anyakönyvvezető.

Az Omega frontembere és az üzletasszony 2005 júliusában, egy születésnapi partin ismerkedett meg egymással. Esküvőjüket az első találkozás harmadik évfordulójára szervezték, de kezdettől fogva csak polgári szertartásban gondolkodtak. A kislányuk, Léna akkor már másfél éves volt, hivatalossá akarták tenni, hogy új családot alapítottak.

„Az ötödik házassági évfordulónk egybeesett az  Omega oratóriumi turnéjával, ekkor merült fel a templomi esküvő ötlete, de végül abban maradtunk, erre a következő kerek évfordulónk előtt még visszatérünk. Akkor azt is megbeszéltük, hogy bensőséges szertartást szeretnénk. Ez lesz az első templomi esküvőnk, és az utolsó is, ahogy mondani szokás – mesélte a Blikknek Kóbor Deme Zsóka, aki azt is elárulta, sajátosan romantikus pillanat volt, amikor törökbálinti otthonukban Kóbor János azt kérdezte tőle: Hányadik évfordulónk is lesz júliusban? „Megláttam a szemében azt a tipikus huncutságot, és már mondta is: »Elveszlek, angyalom, de most se legyen nagy felhajtás.« Ebben is megegyeztünk, és azóta úgy várom az esküvőnket, mint tíz évvel ezelőtt. Igaz, Léna túltesz rajtam. Rózsaszirmokat is akar szórni. Teljesen be van sózva” – mesélte az egykori modell.

Kóbor János és felesége, Deme Zsóka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top