Sztárok

„Szerencsés egy fickó vagyok” – a ma 62 éves Tom Hanks így áradozik a házasságáról

Július 9-én ünnepli 62. születésnapját Tom Hanks. A világ egyik legsikeresebb és legfoglalkoztatottabb színésze harminc éve él boldog házasságban Rita Wilson színésznővel. Hogy mi egy ilyen kapcsolat titka? Megpróbáltuk megfejteni a házaspár nyilatkozataiból.

„Az Önkéntesek az a film, amit soha senki nem említ meg, ha a karrierünkről ír, mégis nagyon  fontos számunkra” – írta ehhez a régi fotóhoz Rita Wilson, Hanks felesége. Természetesen nem véletlenül tette ezt. Ők ketten a 70-es években ismerkedtek meg, amikor a nő a The Brady Bunch című sorozatban szerepelt, de csak 1985-től, az Önkéntesek után kezdtek randizni. Három évvel később össze is házasodtak, és két közös fiuk született, Chest 1990-ben, Truman pedig 1995-ben.

Harminc év alatt számos Oscar-gálán jelentek meg együtt. Rita nem volt rest ezeket összegyűjteni az idei díjkiosztó alkalmával. „Tom és én mindig remekül szórakoztunk, valahányszor részt vettünk az Oscar-gálán. Néhány fotó még azelőtt készült, hogy egy csodás stylist kezelésbe vette volna a ruhatáramat. Imádom az Armani-, a Valentino- és a Versace-ruhákat. Köszönöm ezeket a csodás darabokat, és köszönöm az Akadémiának a csodás emlékeket, amelyek a házasságunk és az életünk részei lettek” – írta az Instagramon Hanks neje.

tom hanks, rita wilson, oscar, 2011
Megnézem
Összes kép (3)

Az Oscar-díjas színész szerint fontos, hogy egy férfi képes legyen maximálisan támogatni a nejét. „Nem attól lesz egy férfi erős és határozott, hogy képtelen meghallgatni a nejét, és adni a véleményére. Pont ellenkezőleg” – mondta Hanks, aki bár ritkán oszt meg a magánéletével kapcsolatos bejegyzéseket az Instagramon, azért büszkén promózta Rita karácsonyi lemezét.

„Rita rengeteg áldozatot hozott a saját karrierjében, amikor gyerekeket vállaltunk, később meg, amikor úgy döntött, elkísér a forgatásaimra.”

What a babe @ritawilson! Merry Christmas! Hanx. http://amzn.to/2fCf4Qz

Tom Hanks (@tomhanks) által megosztott bejegyzés,

„Hogy mi a jó és hosszú házasság titka? Nos, egyetlen szóval válaszolok: megingathatatlan” – nyilatkozta a színész egy interjúban, majd hozzátette. „Az életben az a jó, hogy mikor hazamész, otthon vár valaki, akivel jól érzed magad, akivel kellemesen eltöltheted az idődet.”

rita wilson, tom hanks, szerelem, házasság, hollywood, sztárpárok

Rita Wilson és Tom Hanks szerelmes szurkolása egy hokimeccsen (Noel Vasquez/Getty Images)

„Rita szeret engem vékonyan, kövéren. Szeret kopaszon, dús hajjal. Tudom, hogy Rita szeret engem. Szerencsés egy fickó vagyok. Felnézek rá, Rita az én hősöm” – áradozott nejéről a színész. És hogy mi volt erre a felesége válasza?

„Szeretem őt” – írta az Instagramra.

I love him

Rita Wilson (@ritawilson) által megosztott bejegyzés,

Természetesen a házasságuk alatt számos nehézséggel kellett megbirkózniuk. Az egyik ilyen időszak az volt, amikor fiuk, Chet függősége már kezelhetetlenné vált. Hanks először magát okolta ezért, majd nejével együtt mindent elkövettek annak érdekében, hogy gyermeküknek sikerüljön leküzdenie a démonait. Ezzel szinte egy időben egy másik harcot is meg kellett vívnia a házaspárnak. Ritánál ugyanis mellrákot diagnosztizáltak.

„A férjem támogatása mellett, a családom és a barátaim óvó szeretetével és támogatásával dupla masztektómián és helyreállító műtéten estem át, miután mellrákot diagnosztizáltak nálam. Jól vagyok, és teljen fel fogok épülni. Honnan tudom? Szerencsére időben észrevették a betegségemet, kiváló orvosaim vannak, és másodvéleményt is kértem magamnak” – írta a hivatalos közleményében a színésznő még 2015-ben. Rita Wilson részletesen beszámolt az állapotáról. „Azért osztom meg az emberekkel a történetemet, hogy mindenki tanuljon az én esetemből, és legyen tisztában azzal, hogy a másodvélemény kritikus az egészséged szempontjából. Nincs vesztenivalód azzal, ha egy másik orvos véleményét is kikéred, ellenben több szem többet lát. A korai felismerés a kulcs!”

Happy Valentine's Day 28 years of ❤️💕❤️💕

Rita Wilson (@ritawilson) által megosztott bejegyzés,

Az a legaranyosabb ebben a kapcsolatban, hogy akár Rita ad interjút, akár Hanks, mindketten mindig elmondják, hogy a másik szerelme, szeretete teszi lehetővé, hogy ez a kapcsolat működjön. És persze a humor, ami jelen volt a házaspár 30. évfordulóján is.

Borítókép: Jelenet a Volunteers (Önkéntesek) című filmből (Fotó: imdb)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top