Sztárok

ÉNB Alexa a házasságáról beszélt

A közösségi oldalán megváltoztatta a nevét Koholák Alexandra. Elmondta, mi az igazság a házasságával, és azt is elárulta, hogy terveznek-e közös gyereket.

Koholák Alexandra a napokban megváltoztatta a nevét a közösségi oldalain, ami arra engedett következtetni, hogy három hónap után egybekelt új szerelmével. A műsorvezető most cáfolta ezt a pletykát, azt azonban bevallotta, hogy az időpont már megvan a lagzira, sőt arról is beszélt, hogy szeretnének-e közös gyereket. 

„A hír viszont igaz, szeptemberben feleség leszek” – kezdte a Fem3Caféban Alexa. 

Nem szerettem volna ennek nagy feneket kerekíteni, de nem gondolkodtam hamarabb. Tegnap esett le, amikor hívtak, hogy gratulálnak. Nem tudtam, miről beszélnek, majd utána esett le

– folytatta, majd azt is elárulta, hogy ő kérte meg a szerelme kezét. „Spiritualitással foglalkozunk, másképp működnek nálunk a dolgok, mint más embereknél. Ez egy megerősítése volt a kapcsolatunknak.”

Koholák Alexandra a közös gyerekről is beszélt: elmondta, hogy egyelőre nem tervezik, hiszen neki nem ez a küldetése, emellett jelenleg is 16 önkéntest nevel a spirituális központban.

Alexa a Fem3Caféban beszélt a házasságról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top