Sztárok

Lilu nyaralása komoly előkészületeket igényel

Liluék nyaralása nem kimondottan a nyugalomról szól, ugyanis legalább húsz gyereket visznek magukkal, már a szervezés is komoly figyelmet igényel.

Lilu a családjával piheni ki a mindennapok fáradalmait, a nyaralás az ő esetében több tucatnyi embert jelent. „Körülbelül negyvenen megyünk el nyaralni, évek óta ugyanoda, és ez tényleg olyan, mintha az egész kerület ott lenne – nevetett a műsorvezető. – Eltartott egy ideig, amíg megtaláltuk azt a helyet, ahol elférünk, és nem rettennek meg, hogy húsz gyerekkel megjelenünk, nem is beszélve arról, hogy minden korosztálynak jó – mesélte a Blikknek Lilu, aki azt is elárulta, nagyon komoly szervezés előzi meg azt, hogy aztán a hatalmas família nyugodtan tudjon nyaralni. Az apró részletekre is oda kell figyelni.

„Van egy Viber-csoportunk nekünk, szülőknek, ahol mindent megbeszélünk. Például előre tisztázzuk, viszünk-e rollert. A családban van öt, nyolc év körüli fiú, és nem tehetjük meg, hogy egyiküknél van roller, a többinél nincs”vázolta Lilu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top