Sztárok

Ördög Nóra a válásáról beszélt

Ördög Nóra és Nánási Pál még talán sosem beszéltek ennyire nyíltan a kapcsolatuk kezdetéről: mindketten házasok voltak, de menthetetlenül egymásba szerettek.

Ördög Nóra és Nánási Pál vlogjai nagyon mennek a neten, a rajongók imádják a YouTube-on az „insider” videókat, szeretnek belenézni kedvenceik életébe. Nóriék most már hangbejegyzéseket is megosztanak. Már kettőt is készítettek, a másodikban pedig kapcsolatukat részletezik, az egykori válásukról és megismerkedésükről beszéltek. 

„Annyira gyorsan ugrottunk bele a kapcsolatunkba, annyira rövid idő alatt, már-már viharos gyorsasággal mondtuk ki az ítéletet, hogy igen, ez az, ez a száz százalék, egy életre szól, és felrúgtuk a korábbi életünket. Olyan szinten éreztünk egy zsigeri sugallatot, hogy én nem éreztem benne különösebb rizikót, amikor ezt kimondtam” – mondta Ördög Nóra, aki azt is elárulta, hogyan mondta meg a szüleinek, hogy válik, és ami a legfontosabb, hogy mást szeret. 

„Anya, az a helyzet, hogy válok, de semmi baj, nagyon szerelmes vagyok, minden oké, megtaláltam az igazit, úgy hívják, hogy Nánási Pál” – mondta a TV2 műsorvezetője az édesanyjának, mire ő egyből beírta a keresőbe a nevet, és hát kidobta, hogy ő éppenséggel ugyancsak házas. Szerencsére később minden jó alakult, az első találkozás a szülőkkel szuper volt, majd a kezdeti nehézségek után Ördög Nóra és Nánási Pál kapcsolata is rendeződött. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top