Sztárok

Vajna Tímea: „Nem lesz béranya”

Amióta Vajna Tímea nyilvánosság előtt számolt be arról, hogy Andy Vajnával belevágtak a lombikprogramba, most először válaszolt az ezzel kapcsolatos kérdésekre.

Az első lombikprogramról szóló beszámolójában Vajna Tímea sok részletre kitért, utána is csak úgy ömlöttek belőle az információk. Megtudtuk, hogy tönkrement a mája, hogy nehezen bírta a hormonokat, amelyektől nemcsak a hasa nőtt meg látványosan, hanem az állandó rosszulléteket sem úszta meg. Gyakorlatilag a műtőig kísérhettük Tímeát, aki a punkció után megkönnyebbült, és bele is kezdett a fogyókúrába, mivel állítása szerint a kezelés alatt 8 kilót szedett fel. 

Vajna Timi fogyása pedig jól halad, zsírbontó kezelésekre jár, diétázik és edz, legutóbb 3,5 kilós fogyásáról is beszámolt, de ennél fontosabb témákat is érintett.

Vajna Tímea 3,5 kilót fogyott

Bátran lehetett tőle kérdezni, és sok egyéb mellett a gyerekvállalásról is beszélt. Bár az nem derült ki, hogy Vajna Tímea lombikprogramja most hogy áll, sem az embriókról, sem a visszaültetésről nem volt szó. Erre most sem igen kaptunk választ (vagy nem kérdezett rá senki?), de az kiderült: 

Vajna Tímea néha fiút, néha pedig kislányt szeretne:

Vajna Tímea arról, hogy fiút vagy lányt szeretne

Viszont, amint a betű méretéből következtethetünk, Vajna Tímea kikéri magának a béranyára vonatkozó teóriákat:

Vajna Tímea nem béranyával akarja kihordatni a gyerekét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top