Sztárok

Majka a családjáért vett vissza a tempóból

Az ózdi fenegyerek ma már nem is akkora macsó, mint gondolnánk. Majkának a család lett az első, Hajnit és fiait a tenyerén hordozza.

Nem túl könnyű időszakon van túl az ózdi rapper és családja, de a jelek szerint megerősödve vészelték át a megpróbáltatásokat. Majka egy hónapja vesztette el édesanyját, előtte pedig felesége esett át komoly műtéten, ami miatt aggódhatott a család. A műsorvezető természetesen még gyászolja anyukáját, de felesége jól van, és ez erőt ad a folytatáshoz.

Hajnalka a Story magazinnak mesélte el, hogyan változott meg az utóbbi időben az életük. „Szerintem a korral is jár, de én úgy érezem Petin, hogy átértékelte az életét, és immár kényelmesebb tempót diktál. Akart és tudott is változtatni” – mondta a lapnak Hajni.

A friss Story magazinból az is kiderül, Majkáék sokkal több időt tudnak családként eltölteni, amióta kiköltöztek Budapestről, és tökéletes harmóniát teremtettek új otthonukban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top