Sztárok

Ma este meghal egy főszereplő a Barátok köztben

Hogy ki, azt természetesen nem árulták el a producerek.

Az RTL Klub idén húszéves saját gyártású sorozatának, a Barátok köztnek ma is hatalmas rajongótábora van. A Blikk szerint a péntek esti részben ritka fordulat várható: megint meghal egy szereplő. Hogy ki, azt természetesen nem árulták el a producerek, csak annyit tudni, hogy Bartha Krisztiánt (Seprenyi László), Bokros Ádámot (Solti Ádám), Fekete Alizt (Nagy Alexandra), Kővári Natasát (Mezei Léda) vagy Vida Rudit (Csórics Balázs) írhatták ki a sorozatból.

Laklóth Aladárt sminkelik a Barátok közt forgatásán (Fotó: MTI Fotó / Diósi Imre)

„A sorozat szereplői ugyanolyan kihívásokkal szembesülnek, mint a való életben, ahol szintén előfordulnak halálesetek, mint a Barátok köztben is. Ráadásul a 20. évünkben jobb, ha a nézőink hozzászoknak a váratlan fordulatokhoz” – mondta a lapnak Szerencsés Gabriella kreatív producer.
 
A sorozat történetében eddig tizenhét szereplőtől kellett elbúcsúzniuk a nézőknek. Nem egy meglehetősen faramuci módon távozott: a Fodor Zsóka által megformált Magdi anyus például egy papírgalacsinon megcsúszva, a Magyar Bálint alakította Szilágyi Lóránt pedig szaxofonozás közben halt meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top