Sztárok

Újra szingli Orosz Barbara

Kihűlt Orosz Barbiék szerelme, és egyelőre nincs is újabb férfi a láthatáron.

Az elmúlt években jöttek és mentek a férfiak Orosz Barbi életében. Pár éve ugyan majdnem megházasodott, ám végül abból sem lett semmi, és a műsorvezető a mai napig nincs közelebb az igazi megtalálásához, de azt mondja, nem adja fel.

„Most úgy érzem, új szakasz kezdődött az életemben. Egészen más energiák tombolnak bennem. Lassan ismerkedem. Már nem fogadom el azt, aki csak úgy elém toppan, szeretném megismerni, hogy tudjam, passzol-e hozzám. Nem adok több időt olyan kapcsolatoknak, amelyek megannyi kompromisszummal terheltek. Nem rohanok, élvezem az életemet, nyitott vagyok egy új szerelemre, és pontosan tudom, hogy egy igazi, karizmatikus, erős alfahímre vágyom. Talán mert születésem óta ilyen férfiak vettek körül” – mondta a műsorvezető a Blikknek.

Mégsem adta ki könnyen szerelme útját, akivel már korábban is szakított Orosz Barbi. „Ez volt az első nehéz szakításom, mert most egy igazán jó embernek kellett a szemébe mondanom, hogy a jövőmet nem vele képzelem el. Szépen váltunk el, amire korábban nem mindig volt példa.”

Noha Orosz Barbi szülei már szeretnének unokázni, a gyerekkérdés egyelőre nincs napirenden a műsorvezetőnél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top